Multifunctioneel water uit eigen kraan

Geïoniseerd Water

De basis van het leven bestaat uit water en daardoor kunnen we blijven bestaan. Het is ook ontzettend belangrijk om voldoende water te drinken. Drink je te weinig water, dan heeft dat invloed op je gezondheid. Het water uit de bergen is het zuiverste water op aarde en is alkalisch, rijk aan antioxidanten en heeft een kleinere cluster dan kraanwater. Bergwater is onder andere te vinden in de Alpen, op Lourdes en in ook IJsland. Niet voor niets bereiken de lokale bewoners daar ook vaak een hogere leeftijd. Een Japans bedrijf heeft in de 70-er jaren een onderzoek gedaan naar de eigenschappen van bergwater en zij hebben een apparaat ontwikkeld dat kraanwater precies dezelfde eigenschappen kon geven als het water uit de bergen. Dit apparaat wordt ook wel een waterionisator genoemd.

Het eerste model was bestemd voor Japanse ziekenhuizen. Tien jaar later werd er ook een consumenten model ontwikkeld. Veel Japanners drinken dit water en ook wereldsterren hebben het ontdekt. (o.a. Beyonce en Steven Tyler)

kangen water

Het apparaat bevat de volgende functies:

  • Sterk zuur water dat maar liefst 99,9% van de bacteriën doodt! (pH 2,5)
  • Licht zuur water voor huidverzorging, maar ook ideaal om mee te koken. (pH 6)
  • Neutraal gefilterd water, ook om medicatie mee in te nemen. (pH 7)
  • Water met dezelfde eigenschappen als bergwater (pH 8,5 -9 en 9,5)
  • Sterk alkalisch water dat krachtig kan ontvetten en daarnaast pesticiden kan verwijderen van groenten- en fruit. (pH 11,5)

Wat dronk je ook alweer?

Frisdranken bevatten veel suikers en zijn daardoor ook verzurend voor het lichaam. Plastic flessen bevatten vaak weke delen (Bisfenol A) en zijn tevens slecht voor het milieu. Kraanwater is van zeer hoge kwaliteit in Nederland, maar hoe zien de leidingen van binnen uit? Waterfiltersystemen zijn goed om kalk te verwijderen, maar ze halen ook mineralen uit kraanwater. Hoe hoger de kwaliteit van het kraanwater, des te beter het water uit het apparaat is!

Een meting door een onafhankelijk bedrijf: …

Kwaliteit

Kangen Water

De platen zijn van hoogwaardig titanium met daarnaast een platinum coating van medische kwaliteit. Keuringsbedrijven hebben diverse audits gedaan, onder andere: WQA en TÜV. Het apparaat is tevens ecologisch. (ISO 14001) De garantie is tot 5 jaar, maar onderdelen kunnen eenvoudig vervangen worden. Wanneer het apparaat goed wordt onderhouden, kan het minstens 30 jaar mee gaan!

Kosten besparen

Frisdranken, plastic flesjes, crèmes en reinigingsmiddelen mogen de deur uit, dat goed is voor het milieu en daarom gunstig voor de portemonnee! Handig toch? Hieronder volgt een berekening op basis van flessenwater inclusief statiegeld in vergelijking met een waterionisator. (15 jaar inclusief onderhoud en waterheffing)

Flessenwater 2 liter (alleenstaande)
1 dag € 1,34
1 jaar € 489,10
10 jaar € 4.891
15 jaar € 7.336,50

Flessenwater 4 liter (gezin)
1 dag € 2,68
1 jaar € 978,20
10 jaar € 9.782
15 jaar € 14.673

Geïoniseerd water (onbeperkt drinkwater)

1 dag € 0,59
1 jaar € 215,35
10 jaar € 2.153,50
15 jaar € 3.230.25

Hoewel je in eerste instantie een investering doet, zul je ook zien dat het zich uiteindelijk loont.

Competitie met andere bedrijven

Er zijn andere merken voor een lagere prijs, maar zij gebruiken goedkope materialen, veelal uit China, Zuid-Korea en Thailand. Goedkoop is duurkoop, dus vertrouw daarom op de leverancier waarmee Gezond Pakketje samenwerkt.

Conclusie

Behandel je lichaam zoals je eigen auto en zorg voor de juiste brandstof en onderdelen. Zo blijft het ook in goede conditie. Kortom: Dit waterapparaat mag de Mercedes onder de waterionisators genoemd worden!

Verander je water en ontdek een nieuwe wereld

Spreekt dit verhaal jou ook aan? Vraag dan een vrijblijvende demonstratie aan of neem deel aan een lezing, door onderstaande velden in te vullen.

* verplicht veld